Sleduj mne! :-)

INSTAGRAM : BBworld_insta

středa 10. února 2016

NARS tvářenky - 1.část



Tvářenky od Narsu patří k těm nejoblíbenějším a nejkvalitnějším. U mě tomu není jinak. Naprosto jsem jim propadla a nejradši bych je měla všechny.

Ach ty barvy! Je jich tolik a každá je něčím zajímavá. Mají rozdílné výsledné efekty na tvářích, takže si vybere jak milovník matných, se šimerem, se třpytkami, tak i klidně s krémovou konzistencí. Zatím mám „jen“ Super orgasm, Deep throat, Sin, Oasis a Miss liberty a tři paletky - Realm of the senses, Soulshine a One shocking moment, ale o těch jindy.

 Rozhodla jsem se, že recenzi rozdělím do dvou článků. Protože Super orgasm a Deep throat jsou si dost podobné, tak udělám takové srovnání. Stejně tak Sin a Oasis. Miss liberty je jediná jiná, ale vše se dozvíte.

Nejprve k balení. To je plastové a „pogumované“. Zkrátka klasické od Narsu. Obsahuje zrcátko, které je použitelné - palec nahoru! Uvnitř se nachází 4,8g produktu. Což se zdá být málo, ale pudr (tvářenka/rozjasňovač) jsou vážně perfektně slisované a pigmentace je tak intenzivní, že se vůbec nemusíte obávat rychlého spotřebování. Ale je zkrátka fakt, že za cca 850Kč by obsah mohl být větší. Výdrž je celodenní a přesně v takové intenzitě, ve které jí nanesete.



Super orgasm X Deep throat

V první řadě dávám bod za super názvy. :-D

Obě tvářenky jsou pudrové a v růžové barvě.

(Super orgasm)

(Deep throat)


 Super orgasm byla moje úplně první tvářenka od Narsu ( a celkově i produkt z té dražší kosmetiky...) A je to na ní dost vidět. Je to už taková babička, ale pořád plně funkční a připravená do akce. Naprosto jemňounká růžová, se šimerem a třpytkami. Šimer je lehounce do zlata, ale žádný velký lesk. Barva určená a výborná na denní líčení, kdy chcete malinko zabarvit tváře a vypadat zdravě. Třpytky jsou poměrně velké a je jich dost, ale většina jich po chvilce opadá. Myslím, že pro bledulky je to úplně ideální barva. Jen opatrně na pigmentaci. Ta je opravdu tak velká, že je to možná až mínus. (Celkově u všech tvářenek od Narsu, co jsem vyzkoušela.)





Deep throat je něco jako sestra Super orgasm. Zase je to krásná světlá růžová. Dalo by se říct, že s podtónem do oranžova. Ve srovnání se Super orgasm je ovšem tmavší.  Šimer mají podobný, ale u Deep throat je méně viditelný. A bez třpytek. Řekla bych, že i struktura je jemnější. (Třpytky jsou krapet „hrubší“.) Deep throat je určitě v mých Top 5 tvářenkách. Hlavně kvůli té barvě, ta mé pleti hodně sedne. A jde i krásně navrstvit, podle potřeby.



Super orgasm mám opravdu hrozně dlouho a tak mě už tolik nebaví. Ale svého času to byl naprostý TOP. Obě si zaslouží 9 bodů z 10.
Jediná vada je asi ten poměr cena vs. množství, na nic jiného jsem zatím nepřišla.:-)

(Deep throat, Super orgasm)